Cégünkről

Cégünk 1993-ban alakult, akkor még csupán ruhakészítés céljából. Első üzletünket 1999-ben nyitottuk meg Dunaújvárosban, Silver Női divat néven. Fő tevékenységi körünk a ruházati kereskedelem lett, így már nem csak készítettünk, de vásároltuk és árultuk is az igényes női ruházatot. Üzletünket 2004-ben bővítettük, férfi ruházattal, Silver női és férfi divat néven Dunaújvárosban a Dózsa György út 25/A-ban (a Skála Áruház bejáratával szemben található).

Üzleteinkben mindig a legújabb divat szerinti, kisszériás minőségi alkalmi ruházatot részesítettük előnyben, szem előtt tartva, a kedvező árat és a széles választékot. Amennyiben termékeink között mégsem találna megfelelőt, igyekszünk az elképzelt ruhát a legrövidebb határidőn bellül beszerezni Önnek.

Cégünk az alkalmi ruházat iránt érdelkődők széles körének igényeit próbálja kielégíteni: ha Ön eljön hozzánk, az alapszintű ruházaton kívül a középszintű és a felső kategória termékei közül is kedvére válogathat.

Hölgyeknek jó minőségű menyasszonyi, menyecske és koszorúslány ruhát, divatos alkalmi és koktélruhát, kosztümöt valamint pólót, nadrágot és szoknyát kínálunk, míg az uraknak a minőségi öltönyöket és kiegészítőket (ingek, hagyományos nyakkendők, francianyakkendők, szövetnadrágok, esküvői mellényszetteket) ajánljuk figyelmébe.

Nagy gondot fordítunk az aktuális trendnek megfelelő áruválasztéknak, amit folyamatosan bővítünk. Ráadásul a nálunk vásárolt ruhákat ingyenesen méretre is igazítjuk!

Térjen be hozzánk, nem fog csalódni!

Jó minőség és kedvező ár: ez a Silver női és férfi divat!